Mimik

Jeg brugte noget tid på skøjteprincessens øjne og blev måske heller ikke helt tilfreds med resultatet. Øjnene i opskriften blev alt for store og så prøvede jeg at lave dem mindre, men det fungerede bare ikke. Så hun endte op med helt sorte øjne.

image image

Hun er afleveret til ældsteniecen, hvor jeg er sikker på hun vil blive elsket og krammet.

Hun har været sjov at hækle, men også omfattende og lige bortset fra øjnene så er jeg godt tilfreds.

Fakta:
Mønster: dukke samira fra garngrammatik.dk
Nål: 3
Garn: forskellige bomuldsrester
Forbrug: ?
Størrelse:
Ændringer:  skrutskørte og andre øjne
Hot or Not: så fin – og jeg kunne godt finde på igen en gange hvis lejligheden byder sig.

En skøjteprincesse ….

En skøjteprincesse er på vej til at leve, lang og strunk. Sjovt har det været, men for pokker hvor er der meget montering når først alle småtingene er hæklet.  

 
De sidste detaljer kommer stille og roligt. Jeg var ikke tilfreds med de første øjne som opskriften angav, så jeg må prøve at eksperimentere lidt i morgen. 

Dagen har ellers været brugt på at luge lidt ud i den dårlige samvittighed, vores baggang var aldrig blevet lavet færdig, nu er den godt på vej. Der er malet og indkøbt et par skabe, knager osv, som skal monteres i morgen. Det bliver så godt. 

  

En burger

Siden jeg begyndte træningen mod at blive en stabil hækler er der sket meget – jeg synes rent faktisk jeg efterhånden hækler jævnt og pænt, kan de fleste masker og ikke mindst forholdsvis hurtigt. Det er hoppet flere ting af nålen det sidste års tid, men sidst er det blevet til en burger til niecen.   

Opskriften er fra garnstudio og er vidt fulgt til punkt og prikke. Garnet er forskellige rester. Den blev taget vel i mod og inden hun skulle hjem igen var den blevet samlet i mange forskellige varianter. 

Fakta:
Mønster: Fra garnstudio  – Google kan hjælpe dig på vej
Nål: 3 1/2
Garn: forskellige bomuldsrester
Forbrug: ?
Størrelse: meget naturlig 😄
Ændringer: 
Hot or Not: den er sjov og jeg er sikker på den bliver brugt i køkkenet.

Headset

Yngste tog et nyt headset i brug og i stedet for det filtre vildt når man ruller det sammen, så er der hæklet omkring det, det gør det væsentlig lettere at styre. Jeg har også en hvid bomuldssnor omkring mit og det giver meget færre kampe med at vikle det ud.

image

Det er blot fastmasker der er hæklet med langs ledningen, nemt og billigt.

Et væld af hjerter

Jeg har 2 søde Niecer, som i disse dage fylder år. Efter mange år som drengemor, biler, blåt og hvad der ellers hører til stornyder jeg at få lov at købe gaver til pigerne. Jeg er er farlig at slippe løs i både legetøjs og tøjforretninger når der skal købes gaver til tøserne.

Den ældste skulle begaves med en dukkevogn – sådan en rigtig en, som ligner en rigtig barnevogn, og efter lidt søgen stod det klart at Brios var det eneste der duede. Ud over barnevognen skulle der et lille tæppe til.

IMG_0058

IMG_0056Jeg har brugt ca. 100 gram bomuldsgarn, ca. 25 gram Lilla og 75 gram hvidt og måler noget i retningen af 40 x 50 cm- passende til en dukkevogn. Dukkevognen er lilla, hvorfor hjerterne naturligvis skulle være matchene.

IMG_0060

 

Der er taget udgangspunkt i denne DIY fra Buster Mors Verden. Jeg tror jeg startede med 104 løbemasker.

Fakta:

Mønster: DYI fra Buster Mors verden

Nål:  2½ mm.

Garn: Bomuldsgarn

Forbrug: ca. 2 nøgler alt i alt

Størrelse: Godt 40 x 50 cm.

 

Lapper – altså grydelapper3 nøgler bomuldsgarn er blevet til et par Lapper i vaffelmønster. Store, lækre og rå.

IMG_3188

De har fået lov at stå med de rå kanter – der er noget over dem. Ind i mellem er det befriende med det rå.

Fakta:

Mønster: Opskrift fra Stof og Still – købt for længe siden, mens det endnu blot var en drøm med det hækleri

Nål:  3½ mm.

Garn: Bomuldsgarn

Forbrug: 3 nøgler

Størrelse: Godt 20 x 20 cm.

Det slog mig da jeg sad med hæklenålen i eftermiddags i hyggeligt selskab – at nu kan jeg hækle og snakke – samtidigt. Og det var endda mens der var lidt tællearbejde. Jeg har lidt jeg mangler at vise frem, men lige nu leger jeg med pigefarver og hjerter.

 

En lille Gnom

 

Er hoppet af nålen.
foto (1)

Opskriften er fra bloggen HvadBiertænker.dk. Jeg har været inspireret af julen denne gang, grundet det kolde vejr tror jeg. Nu får den vist lov at pryde verden julen over og så må vi se derefter.

Fakta:

Mønster: DIY fra Hvadbiertænker.dk – den findes her

Nål:  2½ mm.

Garn: Bomuldsrester- ikke særlig store mængder

Forbrug: ?

Størrelse: