Hallooooo

2015 forsvandt vist mellem fingerne på mig!

Jeg har arbejdet – alt for meget – men  jeg er omvendt også blevet meget bedre til at holde fri når jeg har fri. Sommeren gik ved Vesterhavet og vi fik en ny beboer i form af ham her:

askur1

Må jeg præsentere Askur – en islandsk fårehund, som flyttede ind i familien lige op til sommerferien. Da først han var flyttet ind gik det nok op for hvor meget vi havde savnet at have hund i familien.

askur

Askur er lige som en hvalp på 8 måneder skal være – nuttet, legesyg, ballademager og hvad ellers sådan en bandit kan få tillægsord og taget i betragtning han er lige midt i bøllealderen, så er vi nu ikke rendt ind i det store problemer.

Vi fik ham lige som vi startede på sommerferien og de første 4 uger befandt vi os på camping – det kan kun anbefales – han blev introduceret til mennesker i hobetal, børn, som så gerne vil klappe ham, hunde i alle størrelser og alder, lyde og jeg kan blive ved. Jeg tror det har gjort ham til en robust hund, som tager alt med ophøjet ro.

Bloglovin

Det er til min store beklagelse at Google har meddelt at Google Reader lukker til sommer – jeg har været trofast bruger i gennem mange år, men har nu været tvunget ud i at finde et alternativ. Umiddelbart tror jeg det er Bloglovin som har vundet min kærlighed.

Follow my blog with Bloglovin

 

Back…

Lysten til at blogge har luret i hjørnet hen over juleferien – måske fordi der bar været bedre tid – måske forsvinder lysten lige om lige lidt når hverdagen igen brager løs – det må tiden vise.

Nytårsaften blev tilbragt hjemme men med huset fuld af venner og bekendte. Vi er en flok der de sidste 3-4 år har tilbragt aften sammen, en del af børnene er cirka samme alder og når de hygger sig, så hygger vi voksne os også.

20130101-162134.jpg

20130101-162155.jpg

Maden bliver uddelegeret – alle familier har deres bidrag med og sammen bliver det til en fantatisk 3 retters menu med mad til både børn og voksne. Der er hygges, snakkes og spises og der er i det hele taget liv og glade dage – i nat holdte vi ind til kl. 3 og kl. 4 lå jeg i min seng efter at have startet opvaskeren for gud ved hvilken gang og gjort kål på de værste bunker konfetti.

I dag har vi sovet længe, fjernet lidt flere beviser, se tv, spillet og i det hele taget har vi brugt tiden lige som vi hver i sær helst ville. Inden længe er der rester, bad og så skal vi vist tideligt i seng.

Og hvad så

Jeg tror jeg er kommet frem til at lade bloggen leve videre – dog primært i billedformat og så må vi se hvad tiden bringer.

Jeg er kommet  frem til at et eller andet sted skal jeg jo vise mine billeder – og så hvorfor ikke bare forsætte her.

Lige om lidt er der billeder fra ferien.

Gad vide…

Hvad der lige sket siden bloggen blev glemt helt og aldeles. Jeg har ingen gang været forbi her siden sidst….

De sidste 3 måneder er gået stærkt, noget af det sidste jeg omtalte var udsigten til ny arbejdsgiver. Det vendte dog lige så hurtig igen, som det kom dumpende.

Så kom Sommeren – i hvert fald på kalenderen og inden jeg fik set mig om var det tid til 3 ugers ferie.

Bum så var der gået 3 måneder.

 

Jeg har den sidste uge tid overvejet lidt hvad der skal ske med bloggen og er nok nået frem til at forbliver den bliver det ikke i den nuværende form.

Jeg og tiden er vokset fra lange indlæg, jeg er meget mere til en gang billeder med korte tekster, gerne nappet med Mobilen og oploadet på farten. Jeg overvejer lige lidt mere inden jeg beslutter mig.

Forsømt ?

Min blog er forsømt i disse dage lige som kameraet, strikketøjet og meget andet – det er nok lige før ungerne mener de også høre under den kategori, selv om de har travlt med deres.

Jeg leger lige her: http://www.renault-alpine-club.dk.

Jeg har en mand der mener at en Renault er det eneste rigtige køretøj og vi har igennem mange år været medlem af Club Renault danois. Klubbens hjemmeside er lige så stille afgået ved døden og vi har nu slået pjalterne sammen med en anden Renault klub om at lave en ny hjemmeside – og forhåbentlig få skabt noget trafik på den.

Men det betyder jeg i sådan en grad har svigtet her på kanalen, men der er håb forude, min indsats var at skabe rammerne og de er ved at være på plads, så nu skal der noget indhold og forhåbenligt liv på siden.