Søndag morgen i billeder

Søndag startede med udsigt til fremragende vejr. Askur og jeg skyndte os ud i det i mens resten af familien lige skulle slippe dynerne. Desværre blev vejret op af dagen ikke så godt som ønsket, men så var det godt tiden i morges blev udnyttet til en tur ud i det blå med lidt tosomhed.

image image image image image image image

Thisted

 

I slutningen af januar var gemalen og jeg så heldige at tilbringe en weekend alene sammen i Thisted. Vi var heldige med vejret, som viste sig fra sin bedste side med sol og flot vejr.

Vi boede på Hotel Limfjorden og var vidne til både flotte solop- og nedgange fra værelset af. Tiden blev brugt på tosomhed, køreture, gåture og bare hygge – og for en gangs skyld var kameraet under armen.
DSC_2046a DSC_2056a

Lige om lidt

 

Jeg er godt på vej med mit første lidt større hækleprojekt – et babytæppe. Det er gået over alt forventning og jeg er faktisk kommet dertil hvor gentagelserne ligger i hånden, så jeg kan være selskablig samtidig med.

fotoJeg trænger dog også snart til noget andet – spørgsmålet er bare hvad det skal være. Det kan også være jeg skal se om jeg kan hive en efterårstrøje af pindene til hver af nicerne, som har fødselsdag lige om lidt.

foto1