Fridagene har været udnyttet til sidste dråbe. Sengetid, som der ellers normalt bliver holdt meget på her i huset, har på intet tidspunkt været overholdt.

Vi har været på besøg, haft gæster, været på ture og alt det vi havde planer om at nå i huset er slet ikke blevet rørt. Vi har bla. været en tur i Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Deres klumpfisk er godt nok mere underlige end kønne.

nordso1

Der var mulighed for at se fisk og andet liv helt tæt på til alles store fornøjelse. Ungerne synes det var lidt sjovt at spise fiskefillet til frokost og bagefter gå ud og se hvad det var for en fisk de lige havde spist.

nordso2

Vi havde en super god dag. Der var næsten mennesker og der var god mulighed for at udforske tingene.

I det store hele har vi bare hygget os i feriedagene og det var først i formiddags vi brugte et par timer op at jævne huset og jeg har handlet lidt, så vi igen er klar til hverdagen.

En anelse strik er det også blevet til efter egen ide og udregninger. En tunika strikket med Raglan udtagninger fra halsen og ned. I bunden kommer der en række ugler.

ugletunika

Jeg vil skynde mig at nyde de sidste timer frihed inden hverdagen igen brager løs. Den lille er igang med at se “helt vildt” i selskab med en juice og en bolle. Mon ikke han synes det er hyggeligt med lidt selskab.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *