Det jeg troede skulle være det lille halv kongerige, som kunne anvendes til tørklæde, men det blev for stort til det formål. Det er bestemt blevet flot og jeg tror faktisk størrelsen passer min svigermor fint. Hun er ikke så stor, men jeg er i tvivl om det bliver brugt der. Jeg vil se om jeg kan spørge lidt ind uden at afsløre det, for det kunne være en fin fødselsdagsgave.

kongerigemini1kongerigemini2

Jeg har faktisk ikke målt det, men tror det er ca 150 x 75 cm. Det har været lige så hyggeligt at strikke som første gang og jeg vil have et i tørklæde størrelse, så på et tidspunkt må jeg på den igen.

kongerigemini3

Fakta:

Mønster: Krydsning mellem “Prinsesvøbet”/ “det hele kongerige” –  Kært barn har mange navne og så Liselottes “Noget der ligner

Pind: 3,75 Addi Lace

Garn: Kauni Effekt 8/2

Forbrug: ca 130 gram

Størrelse: ca 150 x 75 cm

Ændringer: Midten er strikket med 36 omslag ved hver side og påfulgemønsteret fra “Noget der ligner” og den tværstrikkede kant er fra prinsesvøbet.

Hot or Not: Tja, bortset fra det blev større end planlagt er jeg fint tilfreds, farverne i Kaunis effektgarn er gode. Jeg må ud at finde en aftager af et lille garn, som jeg ved vil bruge det, for fint er det.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *