De sidste 14 dage er gået med fuld fart. Det meste af uge 42 blev tilbragt i københavn, vi havde spændt campingvognen på bilen og nød nogle gode dage i københavn. De indeholdte sammenvær med familie og ture rundt i københavn. På trods af vi gerne er der 2 gange om året er det ikke sightseeing tiden er brugt på, så denne gang udvidede vi turen og tog nogle dage. Billederne siger meget kort hvad der skete.

kobenhavn

En ting drengene synes var stort var transport med S-tog, metro, havnebus  mv. Herhjemme har vi 2 biler og de kommer ikke i nærheden af sådanne ting i dagligdagen, så for dem var det lige så spændende som seværdighederne. Vejret var med alle dagene undtagen fredag og der valgte vi at se lidt på eksperimentarium og for søren da en legeplads. Hvis vi boede i nærheden var det helt klar nødvendigt med en årskort for man bliver aldrig færdig med at lege der.

Vi havde en super uge og det fungerede fint med campingvognen, for vi var der udelukkende for at sove. Vi er bestemt ikke afskrækkede ved en tur i ydersæsonen en anden gang. Måske vi skulle se nærmere på fx Odense næste år…

Jeg havde ellers strikket en del nye strikketøjer, men det eneste de blev strikket var djævlehuer til Red barnets kampagne og indtil videre er det blevet til 5 stk. Det var en simpelt strikketøj, der er til at hive frem de fleste steder og strikke en pind eller 2 på.

redbarnet

Fakta:

Mønster: Djævlehue, er faktisk ikke sikker hvorfra den kommer.

Pind: 3 mm.

Garn: forskellige rester af bomuld og 50% bomuld / 50 % akryl

Forbrug: beskedende 120 gram

Størrelse: nyfødt

Ændringer: Strikket med 96 masker. Retkanten er strikket frem og tilbage og resten er strikket rundt.

Hot or Not: Hot, det er rart at vide at ens strik kan gøre en forskel.

Jeg synes ikke jeg har fundet sted hvor det står hvornår kampagnen slutter, men mon ikke jeg kan nå lidt flere, tror bare jeg skal finde noget andet en djævlehuen nu, så det ikke bliver trivielt.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.