Sørme om ikke julen nærmer sig med hastige skridt. De sidste 3 uger er forsvundet i arbejde, maling af drengenes værelser og diverse arrangementer. Vi har malet et værelse pr weekend og det er sådan set ikke selve malingen der tager mest tid, men alting skal pakkes ned og op. Legetøjet er gennemgået og  noget er sat væk. Vi har roteret lidt rundt og i dag har vi fjernet de sidste rester af stationære PC ‘er og det eneste der nu er tilbage er printeren. Det er så lækkert og jeg drømmer om skydelåger foran de reoler der skal blive stående, men det må blive efter jul.

Nu mangler vi kun en tur på loftet og så tror jeg det ender med at vi kan være her igen og så skal julepynten findes frem. Jeg glæder mig. Kalenderlys har drengene lavet i stor stil, jeg tror vi har 4 stk og ligger i skarpe forhandling om farmor nu må få det ene og i så fald hvilket. Jeg hopper i hvert fald over i år og nøjes med en adventskrans, som jeg dog ikke har købt noget til endnu. Til gængæld

Julegaverne er så småt begyndt, Drengenes er stor set i hus, jeg ved hvad de fleste andre skal have, så det er kun et spørgsmål om at komme igang med resten.

“Det Sørme, det sandt, december” og jeg glæder mig…

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.