Nicklas manglede en Hue og efter at have vist forskellige forslag opgav jeg at forhandle mig til modellen og begyndte på Thorpe. Så måtte jeg håbe det bedste.

Enden blev i morges at hvis den fik fartstriber var den ok, så jeg måtte jo gang med maskesting, noget som faktisk aldrig har lykkes for mig før. Det er da heller ikke supergodt, men det blev bestemt acceptabelt.

Fakta:

Mønster: Thorpe.

Pind: 4 og 5 mm.

Garn: Merino, endnu engang fra mit rov, samt en rest råhvidt garn til striberne.

Forbrug: ca. 53 gram.

Størrelse: Nicklas, så en 5-6 år.

Ændringer: Har lavet en ekstra indtagning på øreklapperne, så der var 8 masker tilbage at lukke af. Desuden har jeg undladt bindebånd, de vil ikke blive brugt alligevel. Huen sidder fornuftigt uden og der er ingen grund til at have løse snorer på legepladsen.

Hot or Not: Jeg tror drengen godkender den nu 🙂 Opskriften er meget let og da den starter oppefra er den nem at justere undervejs.

Marcus skal vist også have en hue, så jeg må have gang i forhandlingerne igen. Marcus har desuden bestilt en vest og han har åbenbart en ide om hvordan den skal se ud, så det må jeg se om vi kan få tegnet lidt. Men han mener den skal være sort og det er jeg ikke dybt begejstret for at strikke i, så igen så må jeg have gang i forhandlings evnerne.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *