Jeg sidder helt alene hjemme – efter Flemming er startet på arbejde igår er det mig der i fremtiden står for aflevering af ungerne og for at få hverdagen til at glide lettest er det mellem 8 og 9, pånær de 1-2 dage om ugen hvor jeg møder kl 8. Det betyder også at jeg får lidt tid alene – til dels at holde huset skak og bruge lidt tid på mig selv uden 2 børn hængende i bukserne. Det er rart.

Jeg er startet på ryggen til Marcus trøje – efter Kate Bullers børnestrik – helt enkel med retstrikket kanter og delt helt eller delvis af en lynlås foran og evt .en hætte – den venter jeg lidt med at beslutte om. Den er dog lave noget smallere – en str. 4-5 skulle have en brydstvide på 80 cm, men Marcus er ikke en af de bredste drenge, han måler kun 56 omkring brystkassen, så det er den rette til efter. Pind 4½ og derudaf – det går rimlig stærkt og kræver ingen tankevirksomhed, dejligt af og til.

marcushigh.jpg

Jeg er også kommet lidt længere med prinsesvøbet – jeg skal tage mig lidt i nakken for at finde det frem, men når det er sket kører det derud af uden problemer. Men det varer heller ikke mere end en månedstid før det skal bruget til barselsgave.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *