Alle mand er hjemme, det kunne måske godt have kunne lade sig gøre at komme på arbejde, men det er ikke det værd. Gemalen er mekaniker og de kan alligevel ikke få stumper, da deres leverandører kørte den sidste tur i går ved middagstid. Jeg ville godt kunne arbejde hjemmefra bortset fra at vores VPN forbindelse er overbelastet, da alle arbejder hjemme fra idag, så vi endte med at aftale en fridag.

Vi befinder os primært inde, men bevæger os ud ind i mellem i korte perioder og ser lidt på vejret. Vinden er kold som bare fanden, hvilket er ærgerligt da temperaturen bestemt er fin hvis man finder et sted med læ. Men der er flot der ude og før ungernes tid havde vi sten sikkert været ude at køre om ikke andet så bare en lille tur.

På billed her over har Marcus den ene fod på jorden, så snedriverne er mildest talt store. Jeg tror vi gennemsnitligt har fået en 40-50 cm sne, men der sner stadig, selv om det ikke er helt så meget som i går.

Det er en prøvelse for alle uanset antallet af ben at bevæge sig rundt der ude. vores Hund hopper i sneen, men har fundet ud af at man altid lige kan læne sig lidt til den ene side og hvile sig. Vores kat, som primært er indekat, har været meget nysgerrig omkring sneen de sidste dage og i dag fik hun lov at komme ud en tur. Efter 5 minutter var det dog ikke sjovt længere og hun hoppede selv ind igen.

Tiden bliver brugt på hygge, drengene bygger lego, ser tegnefilm og stikker næsen ud en gang i mellem. Jeg har plantet mig i sofaen. Jeg fik min nye computer i søndags og leger lidt med den og ikke mindst flytter mange af mine filer over fra den gamle. Ind i mellem strikker jeg lidt på 198 yds. of Heaven (Ravelry link). Lige om lidt er der en ordenlig portion boller klar, som skal nydes med en kop te. Det er ikke dårligt at få foræret en fridag.


 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *