I hvert fald på et eller anedet tidspunkt. Jeg har brugt mit nye kamera flittigt. I går vente vi næsten omkring Poulstrup Sø på vej til fødselsdag. Ungerne trængte til at bruge lidt krudt inden man kunne forvente de sad stille, så jeg havde selvfølgelig kameraet under armen. Vejret var supergodt, himlen blå og man kunne mærke solens varme.

Søen var frosset til, dog undrede vi os over et par huller, som helt bestemt var menneskeskabte og pænt var mærket af. Der var dog is igen i hullerne, men det var svært at bedømme hvor tyk den var. Det is man havde fjernet lå længere inde ved bredden og det kunne Nicklas få meget sjov ud af.

Marcus synes nu også de var ganske hyggeligt med en går tur på isen. Det er ikke hver vinter man oplever at kan gøre det.

Men der er mange motiver der ude lige nu. Helt sikkert flere end der vil være en normal vinter, som kan være noget så grå og trist.

Men derfor er jeg nu en af dem, som er ved at være lidt træt af sne, i hvert fald den del der mener det skal ligge på vejbanen. Jeg bruger længere tid til at køre til og fra arbejde. Nogle gange kun 5 minutter ekstra, men ind i mellem har jeg brugt dobbelt så lang tid, som normalt og den tid vil jeg hellere bruge på noget andet.

Dagen i dag står i superheltenes tegn, ungerne fastelavnsudklædning er Spiderman og Batman, genbrug fra sidste år. Ungerne er hørt om der skulle nyt til, men ville gerne være det samme igen i år. Tøjet bliver nu flittig brugt resten af året og det er ikke få gange at der er kampe mellem onde og gode her i huset.

God søndag til jer derude.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.