og det er heldigvis snart weekend – der er ingen tvivl om at når vi skal arbejde begge, er denne løsning med af Flemming møder tidligt den bedste for ungerne, da deres tid i børnehave/dagpleje bliver forkortet væsenligt, men jeg synes at det er hårt. Nok mest fordi Nicklas altså mener at han skal op sammen med Flemming kl 6 uanset hvornår vi skal ud af døren og en dag som igår hvor jeg er på arbejde til kl 20 og har en ½ times kørsel hjem er jeg dødtræt når jeg er klar til at gå i seng.  

Nå men ikke brok herfra, man er heldigvis begyndt at mærke foråret -på trods af is på bilen her til morgen. Men vejret se ud til at blive godt og i næste uge lover de helt op til 18 grader, det må siges at være lunt. Nå men vi skal så småt til at overveje at have pakket og afsted. Men god weekend til alle. 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *