Mange sjaler ligner æggebakker når de lige kommer af pindende, jeg blev færdig med Shetland Triangle i går aftes og det må siges at være den grimme æling, som det ligger der og ligner æggebakker.

Efter en opskyldning og blokning er det et helt andet billed.

Det er strikket i en tråd New Zealand lammeudl fra Filcolana på pind 5 mm, da jeg gerne vil have et luftigt udtryk. Det vejer kun 87 gram, hvilket næsten er det rene ingen ting.

Jeg har lavet en del flere gentagelser af Body Chart end forskrevet, men jeg vil gerne have et pænt stor sjal.  Det er efter blokning blivet 170 cm x 85 cm, hvilket jeg synes er en passende størrelse.

Og nej jeg er stadig ikke sjalsbruger, men skal til Gallafest midt i juni og indtil kjolen er fundet bliver det i min skuffe og det kunne jo være at jeg vil bruge det den aften. Så må vi se efterfølgende om det skal blive liggende ved mig eller om det skal gives en til modtager der vil bruge det mere.

Fakta:

Mønster: Shetland Triangle af Evelyn A. Clark

Pind: 5 mm

Garn: New zealand lammeuld fra Filcolana

Forbrug: 87 gram

Størrelse: 170 x 85.

Ændringer: Det er strikket noget større end opskriften forsiger.

Hot or Not: HOT, jeg elsker det mønster og vil bestemt ikke afvise det er sidste gang det bliver fundet frem. Det er smukt og alligevel så smukt..

Nogle af billederne er taget på vores nye og næsten færdige træterasse, som vi allerede i efteråret var ved at gøre klar til, men leveringsproblemer på brædderne og en hård vinter gjorde at vi ikke kom videre, men nu lysner det. Jeg glæder mig til at skal tilbringe sommerdagene på den, så jeg vil gå ud og give en hånd, så vi kan blive færdige.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *