er vist hvad jeg er blevet, hver gang jeg er blevet færdige med et par siger jeg til mig selv at det var så det sidste forløbig, men næste dag starter jeg på et par nye.

Diamantsokkerne var et supernemt mønster at strikke. Da jeg var godt igang med nr. 2 gik det op for mig at det kun var meningen med en mønster gentagelse midt over fodden og ikke som strikkede med 3 mønstergentagelser. Men jeg er nu tilfreds med resultatet.

Den sok jeg er gået i gang med nu er Lacy Mock Cabel sok i hvidt stømpegarn fra Regia. Mønsteret er jeg helt vild med, men garnet synes jeg egentlig virker noget tyndt, men jeg er godt igang med nr. 2 og så kan jeg jo altid strikket et par i noget andet garn også.

Ellers er jeg begyndt at drømme om denne:
Rouge

Rouge dukkede om, da en del webstrikkere begyndte at snakke om Eris, også en lækker model, men jeg drømmer nu stadig om Rouge….

Kiri vokser stadig men ikke så stærkt længere, der er laaangt fra den ene ende af pinden til den anden og specielt vrangpindene var længe.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *