Strømperne blev færdige også uden jeg kørte død i dem. Det er helt almindelig strømper uden nogen som helst dikkedarer og så dog alligevel lidt kommer jeg til at se. Hælen er strikket med 1 r, 1 m løs af på retpinden, det giver en lidt tykkere hæl, som sidder bedre end den almindelige hælkap, da det også giver lidt ribeffekt.

Jeg var faktisk forberedt på at skulle i arkiverne og finde min grundopskrift på sokker, det er trods alt et stykke tid siden sidst, men det viste sig ikke at være nødvendigt.

Nu kan der vist ikke komme mere ud af et par strømper, så lad os forsætte med faktaboksen:

Fakta:

Mønster: Mit basis, som efterhånden er sammenbygget af flere opskrifter.

Pind: Addi Turbo 2½ mm rundpinde.

Garn: Four Seasons Gründl Hot Socks Canyon

Forbrug: 69 gram.

Størrelse: 39

Ændringer: nix

Hot or Not: mine første strømper efter en forhåbentlig overstået strømpekrise.

Og så lige lidt pral, jeg hækler – langsomt, men med en meget fornuftigt resultat. En grydelap, som forsat ser ud til at blive kvadratisk. De gange jeg tidligere har forsøgt mig med bomuld er det blevet temmelig meget skævt.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *