Hvad søren går der af vejret i øjeblikket, det minder mere om oktober end august. Vi er alle mand hjemme idag med noget influenza lignende noget. Ungerne havde begge lidt feber i morges men virker allerede til at have det ok. Gemalen og jeg er noget hårdere ramt, jeg er meget sjældent syg. Jeg startede med at vågne før vækkeuret ringede badet i sved og med et rivejern frem fra en hals.

Jeg tømte kameraet for billeder og fandt billeder af ungerne fra deres første skoledag efter sommerferien. Marcus startede i 1 klasse og Nicklas i 0 klasse. Det er ved at være gået op for mig at jeg nu har 2 skolebørn, men man har godt nok svært ved at følge med tiden ind i mellem.

Dagen indtil nu er ellers gået med lidt strik, jeg startede på en Skumfidus, da hovedet bestemt ikke er til andet end retstrik. Vi havde Toy Story 1 og 2 liggende på lager, indkøbt for nylig i forbindelse med 3’eren er på banen, den første er set  nu og mon ikke 2’eren passer til eftermiddagen. Ungerne har gang i Nintendoerne lige nu, det er utroligt hvor elektronik kan hjælpe til at få en sygedag til at gå.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *