Jeg har fri dag efter at have været på arbejde i lørdags, det er slet ikke så ringe endnu. Ungerne er afleveret direkte i skole og vi har en aftale om at  de skal hentes igen når de har fri fra skole.

Jeg havde et par ting jeg skulle i Svenstrup og Skalborg, det var lynhurtigt overstået og efter en meget sen morgenmad, har jeg nogle småting her hjemme inden jeg håber der bliver tid til en times strik, inden skolen slutter.

En af tingene, som nu ikke kræver så meget, er årets produktion af hyldebærsaft. Sidste år var det første år vi prøvede og ungerne mener bestemt ikke vi kan undvære i år. Det er ikke meget saft vi drikker, men mon ikke det er bedre end de fleste saftmærker man kan købe. Der ligger lidt  tilbage i fryseren, som skal bruges først, så jeg regner med en 4-5 liter kan gøre det.

Killingerne er også blevet 12 uger nu og de 2 er flyttet hjemme fra i weekenden, så nu mangler vi kun at finde hjem til de sidste 2. Men det kan godt mærkes at der er sket en halvering på mængden af mad og tømning af kattebakken. Den sidste uges tid har der godt nok være meget arbejde med dem også fordi at de er begyndt at kan hoppe op på borderne osv. Ellers synes jeg faktisk at det er gået rimelig smertefrit at have killinger.

Jeg strikker stadigvæk på Haruni, men begyndet at kan se enden. Jeg tror jeg mangler 12 pinde inden der skal lukkes af, men der er godt nok mange masker på pinden nu. Jeg tør slet ikke at tælle dem, men en pind tager vel en 10-15 minutter efterhånden.

Kan i have en god mandag derude, så vil jeg skynde mig i omdrejninger med WIMP spillende i baggrunden 🙂

Update: jeg har så lige fundet en fejl i Haruni sjalet, så jeg starter lige med at pille 16 omgange op 🙁

 

You might also enjoy:

1 Comment

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *