Vi drager på en uges camping på Søndag – dagen i dag er gået med at gøre vognen klar til sæsonen – der er altid et par småting og en rengøring. I aften skal jeg så have pakket tøj til drengene og vaskemaskinen har indtil nu være på overarbejde for at få så meget rent tøj med som muligt.

I morgen skal jeg desværre på arbejde, men Flemming og drengene kan så få vasket bil og campingvogn og slået græsset inden vi skal afsted.

De føste dage skal vi ligge på Holbæk camping med mine svigerfar og hans nye kone og næste weekende skal vi til det årlige træf i Club Renault Danois. Altid hyggeligt at mødes med venner fra hele landet.

Nå men jeg vil forsætte klargøringen – der skal jo også være tid til at pakke strikketøjet…..

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.