Uha hvor var det rart at få sin egen PC igen, jeg er for alvor flyttet ind igen. Det er bare en fornøjelse at have sin filer, billeder og indstillinger igen, det er lettere bare lige at sætte kameraet til for at hente 2 billeder når alting er som det plejer.

Jobbet er begyndt at lette lidt, timeantallet er blevet væsenlig mindre igen. Jeg kommer aldrig ned på 37 timer tror jeg ikke, men 40-45 er også ok for jeg elsker mit job. Men det giver tid til nogle andre ting, jeg kan rent faktisk sige at jeg har strikket noget færdig den sidste måneds tid.

Drengene har fået hver deres regnbuehue. Garnet er ikke Kauni, men Teksrena Knitting Yarn, også fra Litauen. Farver, tykkelse og farveforløb minder temmelig meget om Kauni.
Modellen er Wurm som kan hentes på Ravelry. Jeg har hoppet over hvor gærdet er lavets og har kun strikket ret, det har jeg gjort ved at vende strikketøjet. Det har givet en række små huller, men ikke så meget at man ligger mærke til det.

Fakta:

Mønster: Wurm af katushika. Kan hentes gratis på ravelry.

Pind: 3 eller 3½ mm – jeg har faktisk glemt det

Garn: Teksrena Knitting Yarn

Forbrug: ca 60 gram pr hue

Størrelse: en small og en lidt større

Ændringer: Den første er strikket efter den mindste opskrift og passede Nicklas perfekt. Marcus vil gerne have den lidt større i kanten, dog vil den næste størrelse være for stor, så jeg slog kun 5 masker mere op og tog 5 masker mindre ud senere. Resten er efter opskriften.

Hot or Not: Hot, de lyser op på en mørk dag.

I julen manglede jeg et strikketøj, som var tilpas lige ud af landevejen, men stadigvæk med lidt variation. Det blev til spindelsvæv af Anette Danielsen, strikket i Løve Iceland.

Garnet slap dog op efter 6 gentagelser, men det har faktisk en ok længde.

Fakta:

Mønster: Spindelsvæv af Anette Danielsen, kan findes i en af hendes bøger.

Pind: 3 eller 3½ mm – jeg har faktisk glemt det

Garn: Løve iceland

Forbrug: knap 200 gram

Størrelse:

Ændringer: Der mangler en gentagelse, jeg løb tør for garn.

Hot or Not: Det er blevet dejlig tæt efter en vask og er dejlig blødt.

Og så kom jeg forbi en snak om et moebius bånd forleden sammen med en ganske fortrindelig vejledning, så det skulle da forsøges. Jeg er forsat igang, men det ser ud til at lykkes at sno det rigtigt, men det er godt nok en underlig måde at strikke på.

 

You might also enjoy:

1 Comment

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.