Pyha – hvor føles denne uge lang og hård og så havde vi endda fri mandag. Vi er nu nået til torsdag, så i morgen skal bare overståes. Forleden aften var jeg inde at aflevere barselsgaven, som vakte juble. Kl var mange inden jeg kom hjem for det er ikke så tit vi er sammen og når vi endelig er sammen går snakken.

Dagen i går på arbejde var en lidt blandet oplevelse – for det første var vi til brefing i APV (arbejdspladsvurdering) og den blev lavet netop nu for der var rygter om dårlig psykisk arbejdsmiljø i den gruppe hvor jeg sidder – hvilket vist er gået min næse forbi. Dernæst havde de været ved at lave statistik på om vi rent faktisk var de timer vi skulle være , og resultatet er at der forsvandt for mange timer ud i det blå fordi folk i overholdte deres pauser, kom for sent og gerne vil gå 2 min før så de kunne nå bussen. Min passede heldigvis undtagen en enkel dag, men det kommer alle vist ud for – dem de er efter er dem der mangler 5-10 hver dag. Sidst men ikke mindst skal vi i juli og august sidde et andet sted pga pladsmangel og det er os gamle der bliver flyttet, da vi kan klare os selv.

 Torsdag aften skal bruges på afslapning og tv2’s serie Medium, så vi er faldet over…..

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.