Det er ret præcist sådan jeg har det i øjeblikket med kunderne, jeg sidder i kundeservice og snakker igennemsnit med ca. 70 kunder på en dag og indtil nu er alt taget med et smil og et par sjove bemærkninger os kolleager imellem, men disse dage har jeg lidt svært ved at se det sjove og har den indstilling til køen på telefonen: Så forsvind da fra min telefon – en absolut helt forkert indstilling at sidde med der hvor jeg sidder og indtil nu har jeg faktisk trives bedst når køen var lang som dagen, men ikke nu. Jeg kan kun sige en ting: Væk fra min telefon…….

Jeg er bare for oplysningens skyld fortælle at jeg er  sød og rar overfor kunderne som normalt – håber jeg ihvertfald….

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *