ugen er forsvundet her i huset – jeg var på arbejde nogle timer lørdag og i til sommerfest på arbejdet og det blev faktisk ikke specielt sent, men jeg fik for meget at drikke – alt for meget. Det er faktisk først nu jeg begynder at være lidt ovenpå. Eftermiddagen har været tilbragt i en have stol i skyggen og jeg har faktisk ingen gang orket at strikke, men jeg har fået lavet halskanten på Marcus’s trøje igen – for første gang blev den for lille i halsåbningen. Han har ikke prøvet den endnu, så jeg ved ikke om den passer nu.

forside.jpg

Den har faktisk været sjov at strikke, men der er meget pillearbejde i den. Felterne giver en sjov effekt.

bagside.jpg

  

Strikket i thilda på pind 3, kroppen i retstrik og ærmerne i glat.

Forbrug: 265 g

Mønster: fra hovedet, men indspirationen kom herfra. Str 4 år

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *