Vi har nogle venner som har adgang til en sommerhus i Hou, lige midt i byen og alligevel ugeneret og med få minutters gang til stranden. Lørdag formiddag pakkede vi bilen og vendte næsen nord på til en lang skøn sommerdag.

Turen derop tog vi via Kongerslev, Dokkedal og op lang kysten til Egense, hvor færgen nærmest lå og ventede på os. Det tager kun 5 minutter og er et kærkomment afbræk på turen til lige at trække vejret nogle minutter.

Da vi ankom til sommerhuset på blot 27 km² eller der omkring skyndte ungerne at finde badetøjet og inden længe var vi på vej til stranden.

Vandet og vejret var skønt og ungerne inkl. mandfolk pjaskende vel en times tid i vandet inden det blev tid til at vende retur til lidt frokost, som gjorde godt i sultne maver. Vi voksne havde lært at man skal vente en time efter man har spist før man går i vandet igen, op på trods af ungernes prostester holdt vi fast i pausen.

Jeg er normalt ikke til badning i havet, da jeg ikke synes om temperaturen, men vandet lokkede tilpas meget så jeg også måtte finde badedragten og det var skønt.

Efter leg i haven og indtag af aftensmaden blev det til en gå tur og is på havnen i Hou i det pragtfulde vejr.


Vi landede hjemme kl.23 efter en skøn dag med nogle trætte børn, som røg direkte i seng.
 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *