Jeg har ferie nu – hele ugen samme med flemming og ungerne. Der er ikke fastlagte nogle planer og i går kom lysten til at smutte en tur nord på til til skagen. Vi tøffede lidt rundt i byen og kørte derefter ned på stranden hvor ungerne hyggede sig med hver deres spand og skovl sammen med vand, sand, sten og hvad der nu ellers dukker op på en strand.

skagen.jpg

Vi fravalgte selve grenene og nød i stedet stilheden på en ugenert plet. Efterfølgende var vi oppe i byen og spise en is, med hjemmelavet italiensk is UHMMM.. må vi bare sige. Næsen blev vendt hjemad og vi stoppede i frederikshavn får at spise en pizza. Det var 2 trætte unger der kom hjem og de har begge sovet til kl.9 her til morgen.

Nå men vi vil gøre klar til at køre ud af besøge mine forældre på Kattegat Strand Camping.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.