Onsdag eftermiddag forsvandt vi en tur ud i det blå sammen med mine forældre, målet blev Løgstør og Limfjordsmuseet, som lige passe på sådan en Onsdag eftermiddag. Det er mange år siden at vi sidst har været der og museet havde fået en ny bygning siden med lidt udstilling også.

Museet omhandler blandt andet den 4,4 km lange kanal, som er gravet i slutningen af 1850’erne, kaldet Frederiks VII’s Kanal. Når man tænker på den er gravet ud med håndkraft er den temmelig imponerende.

Kaffen blev indtaget på en bænk, hvorefter drengene lokkede far og morfar med ud at ro en tur, der blev medbragt et par lånte fiskenet, dog uden den store gevinst, men alle drengene hyggede sig.
Efterfølgende blev det til en gåtur i Løgstør med en indlagt øl pause. Løgstør er en rigtig hyggelig by, men vi undrede os lidt over at der ikke var specielt meget liv i byen, som jo ligge pragtfuldt ved Limfjorden.
Vi var først hjemme ved 22-tiden og selv om vi om morgen havde truet drengene med at vi skulle tilbage til normale sengetider, var det alligevel den rigtige måde at tilbringe en sommeraften – som ovenikøbet ser ud til at være den sidste i denne omgang.
 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *