Så blev det tid til at finde noget med M i ABC Scandinavia og jeg var faktisk lidt tom, da jeg satte mig og vil lave indlægget. Jeg begyndte at kigge min noget store billedarkiv igennem og så faldte jeg over en rigtig motorbølle, så i denne uge er det M som i Motorbølle.

Drengene var så heldige for nogle år siden at Mormor og Morfar foræreder dem en ATV, og den har der været meget sjov ud af siden hen. Specielt Marcus, som billederne her er af, har fanget fidusen. Han klipper selv banen med have-traktoren når det er tiltrængt og kan bruge halve og hele timer på at køre rundt og rundt på den stump mark de kører på.

 Motorbøllen kører pænt til og er ved at være pakket ret godt ind når han kører for ind i mellem går det lidt for stærkt i svingene, men der er ingen tvivl om om stornyder det.

 

You might also enjoy:

4 Comments

  1. Herlig historie om motorbøllen Marcus, illustreret af dejlige billeder. At køre på maskinen er vel godt for udviklingen af balancen og opmærksomheden. Håber så motorbøllen er på plads, når de mere farlige landeveje skal indtages til sin tid.

    1. Den dag han får lov at køre på knallert og siden hen bil, så er han klar uden tvivl. Han drømmer allerede om hvilke bil han skal have.

  2. Skønne billeder, specielt det sidste, portrætfotoet af Marcus. Ingen tvivl om, at det på mange måder er godt for hans udvikling at køre på ATV ! Dejlig lille motorbølle.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.