Så blev trøjen monteret. I det store hele er jeg tilfreds med det hele, men jeg synes at syningen af lommen øverst stadig lidt skævt og jeg har haft den pillet op engang, det kan være at jeg gør det igen.

nicklas.jpg

Den har været hyggeligt at strikke og hovedparten har været fjernsynsstrik. Ærmerne har den sjove detalje at der er strikke nogle glatstrikkede striber ind, giver en sjov effekt , nærmest som skyggestrik. Jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke, den eneste undtagelse er halskanten, den har jeg lavet lavere end i opskriften, da jeg ellers tror den bliver lidt voldsom.

Fakta:

Mønster: Bente Rønbjergs “vævestrik med variationer”

Garn: Brugsens strømpegarn, strikket på pind 3, da det er vaskemaskinevenligt.

Forbrug: Godt 200 g af bundfarven og vel knap 25 g af hver af kontrastfarverne.

Størrelse: 2 år, håbede at den vil passe til efteråret, men så skal Nicklas vist skynde sig af vokse lidt.

Hot og Not: Absolut hot, det er sikkert ikke sidste gang jeg har strikke vævestrik og bogen er også kommet på ønskesedlen, desuden er jeg vild med ærmerne og halsen.

Næste projekt, tja jeg har opskriften til zebratrøjen liggende, men jeg synes det kniber lidt med garnalternativer der kan ryge i vaskemaskinen, men det kan være jeg skal intensivere jagten lidt. Ellers har jeg fået mod på et lidt større projekt til mig selv og har overvejet MI’s Japansk RIB, men jeg skal lige have fundet ud af overvidden, da jeg ikke er en af de mindste.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *