startede jeg forleden på en hue til marcus til vinter. Modellen er set mange steder på diverse blogs sidste vinter og jeg brugte den ligeledes selv til manden. Her er den strikket i strømpegarn og lige ud af landevejen.

dobbelthue.jpg

Ellers har ugen været præget af Marcus og hans børnehave. Han har siden han startede i oktober været glad for at komme afsted hver morgen og aflevering har normalt kun taget 5-10 minutter. Men her efter ferien er der rokeret om på personale og i hans gruppe, er det for ham 2 nye. og det er årsag til lidt problemer, da marcus ikke er meget for at tale med mennesker han ikke føler han kender. Men vi håber at det kommer til at kører på skinner igen, så han bliver glad for sin børnehave igen

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.