I denne uge byder ABC scandinavia legen på bogstavet Y, y som i y Ynglingstider, Ynglingsøjeblikke, ynglingsbilleder og alt andet med yndling. Vi har alle tider som vi nyder lidt mere end andre, øjeblikke vi husker tilbage på, ting vi igen og igen finder og nyder. Venner som betyder lige lidt mere for en. Vi har alle ynglings et-eller-andet.

For mig hænger ynglings øjeblikke og billeder tæt sammen, dels har jeg ofte kameraet med, men ofte er ynglings øjeblikkene fyldt med ro og tid til blot at nyde at være til. For mig er det også ensbetydende med at tage billeder, det er noget jeg slapper rigtig meget af med.

 

You might also enjoy:

7 Comments

  1. Ja vi har alle våre Yndlingsbilder og Yndlingsøyeblikk! Dine var vakre å se på! Glade barn og flott hund! Vakre fruktblomster og stille vann!
    Deilig! Så også på de uvanlige husene? Ha det godt og fortsatt god søndag! -Margit-

  2. Jeg ser ynglinge på et par billeer, men forstår fint at det er yndlingsmotiver du har taget. Jeg kan slet ikke stå for frugttræsblomsterne og Limfjordmuseet, som jeg dels har besøgt og flere gange gået fordi når fodturen – ved besøg i Løgstør – har ført os ud langs kanalen.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *