For at kompensere lidt for de travle arbejdsdage er aktivitetsniveauet skåret ned herhjemme til Need to. Sofaen, strikketøjet og teen trækker om aften, frem for aktivitet.

Det betyder at der rent faktisk også bliver strikket i huset – så meget at tingene også bliver gjort færdig mens jeg kan huske hvilke krumspring jeg har lavet.

Jeg har strikket Marianne Isager “Nissen” til en veninde som venter sig. Det varer noget før den skal bruges, men det skader ikke at være i god tid. Jeg mangler lige indkøb af lynlåsen inden den er helt færdig og derfor venter vi med faktaboksen.

Jeg har været i mit noget slukne strømpegarnslager og finde farver for det trængte jeg til ovenpå det grå og hvide. De fineste tøsefarver bliver til et par strømper til svigerindens bonusbarn, jeg afventer dog lige den endelig størrelse inden denne får en tå, men så er det jo godt der er en strømpe mere der skal strikkes.

Jeg havde 2 nøgler liggende af dette garn og der er ikke mange gram tilbage efterfølgende. Jeg tror jeg skal se om det er en farve der kan fåes endnu for jeg kan da lige forstille mig en lille trøje til en kommende baby. Det er brugsens strømpegarn, en dejlig tykkelse til babystrik og lige til at smide i vaskemaskinen og tørretumbleren, det er gerne et hit blandt småbørns-forældre.

 

 

You might also enjoy:

4 Comments

  1. Sikke en sød dragt. Den bliver hun helt sikkert glad for 🙂
    Dejlige farverige sokker.

    For mig er strik også en alletiders afslapning, når man har brug for at tænke på noget helt andet end arbejde.

  2. Meget flot strik du kan vise frem, især den søde dragt til din venindes baby, den bliver hun glad for. Dejlige farverige strømper.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.