December måned er gået hurtigt, alt for hurtigt. Jeg har nået de fleste praktisk ting, men det er som om julestemningen ikke har fulgt med.

Vi har nået kalenderlyset, ungerne brugte et par timer sammen med at lave kalenderlys til os og svigermor, samt et dekoration til fyrefadslys. Adventskransen er TripTraps, nemt men alligevel hyggeligt med nisserne. En anelse julepynt er kommet frem, og jeg ved faktisk forsat ikke om jeg har lysten til resten.

Ellers er jeg godt med på de praktiske ting, julegaverne er overstået for en uges tid siden, juletræet skal indkøbes i dag og så mangler kun madvarerne til juledagene. Jeg regner med at tage hul på disse i dag, så kun der mangler mælk, fløde og sådan noget.

Nissen har været på spil her i huset, den farver mælken, glasuren på hindbærsnitterne. Den spiser småkagerne, og ind i mellem er den også søde at efterlade en gave. Den har dog være usandsynlig praktisk i år med indholde

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *