En kollega kom forbi og ønskede god weekend med kommentaren:

 “Vi starter forfra på 2012 på mandag, ik?”

Jo tak, for igen i år kunne den havde været bedre.  Den første uge af året har jeg været lagt ned i mere end en forstand. Vi har haft rigtig travlt på arbejde siden engang i december, og det er blot forsat i 2012. Alle mand er ved at trænge til et par dage med bare lidt ro.

Der ud over så har jeg været syg – og det sker ellers aldrig. Mine medarbejdere så chokeret ud da jeg tog syg hjem i tirsdags, os så tilbragte jeg ellers de næste på dage i sengen.

Det vil jo så sige at vi holder nytårsaften igen i morgen, og modsat ugen, så tåler den helt sikkert en gentagelse 😉

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *