Min blog er forsømt i disse dage lige som kameraet, strikketøjet og meget andet – det er nok lige før ungerne mener de også høre under den kategori, selv om de har travlt med deres.

Jeg leger lige her: http://www.renault-alpine-club.dk.

Jeg har en mand der mener at en Renault er det eneste rigtige køretøj og vi har igennem mange år været medlem af Club Renault danois. Klubbens hjemmeside er lige så stille afgået ved døden og vi har nu slået pjalterne sammen med en anden Renault klub om at lave en ny hjemmeside – og forhåbentlig få skabt noget trafik på den.

Men det betyder jeg i sådan en grad har svigtet her på kanalen, men der er håb forude, min indsats var at skabe rammerne og de er ved at være på plads, så nu skal der noget indhold og forhåbenligt liv på siden.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.