må være kendetegnet for den sidste uges tid, jeg føler ikke helt at jeg når nogle steder. Men ellers har ugen jo budt på jobskifte og det blev fejeret torsdag aften med en pizza og et par irish coffee efterfølgende. Mens den første del af ugen har gået meget med hvad nu og hvis nu, samt alle andre spørgsmål der er i forbindelse med sådan et jobskifte. Fredag blev mange ting afklaret og den næste uges tid skal forsat gå med indlæring. Sidst på ugen eller i starten af ugen efter skal vi gerne være forholdsvis selvhjulpen. Men mon ikke også det går, vi er jo vant til at håndtere mennesker og om det er mobiltelefoni eller bredbånd kommer vel næsten ud på et.

Nå men jeg vil finde sofa’en og nyde resten af aften.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *