Så er Nicklas’ trøje færdig. Det er godt nok gået stærkt, men den er også lige ud af landevejen og netop hvad jeg trængte til – et strikketøj hvor der ikke skulle tænkes.

Den er strikket i strømpegarn på p 3 og vejer kun ca. 110 g. Jeg havde undervejs nogle overvejelser omkring at lave krop og ærmer i en blå i samme nuance som toppen, men det hele gik lidt stærkere end forventet og lørdag aften var der ingen garnbutikker der havde åben, så det blev den grå som først planlagt.

Det er absolut ikke sidste gang jeg strikker en top-down reglan og jeg pusler faktisk lidt med at strikke en til hver af drengene i det båndgarn fra Nanna, men det vil jeg se på i morgen.

På strømpefronten har der til gengæld været stille – det er lidt som om at mandens str. 43 tager lidt at det sjove ved at strikke strømper. Fordelen ved strømperne er at det er et lille ukompliceret projekt, men en str. 43 er altså store. For samligningens skyld kan det lige næves at jeg brugt ca. 80 gram garn til mandens strømper mod 110 g garn til føromtalte trøje.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *