Lysten til at blogge har luret i hjørnet hen over juleferien – måske fordi der bar været bedre tid – måske forsvinder lysten lige om lige lidt når hverdagen igen brager løs – det må tiden vise.

Nytårsaften blev tilbragt hjemme men med huset fuld af venner og bekendte. Vi er en flok der de sidste 3-4 år har tilbragt aften sammen, en del af børnene er cirka samme alder og når de hygger sig, så hygger vi voksne os også.

20130101-162134.jpg

20130101-162155.jpg

Maden bliver uddelegeret – alle familier har deres bidrag med og sammen bliver det til en fantatisk 3 retters menu med mad til både børn og voksne. Der er hygges, snakkes og spises og der er i det hele taget liv og glade dage – i nat holdte vi ind til kl. 3 og kl. 4 lå jeg i min seng efter at have startet opvaskeren for gud ved hvilken gang og gjort kål på de værste bunker konfetti.

I dag har vi sovet længe, fjernet lidt flere beviser, se tv, spillet og i det hele taget har vi brugt tiden lige som vi hver i sær helst ville. Inden længe er der rester, bad og så skal vi vist tideligt i seng.

 

You might also enjoy:

4 Comments

  1. Velkommen tilbage og godt nytår.
    Det kan være svært at finde tid til at det man gerne vil, men lysten forsvinder jo ikke af den grund.
    Jeg håber at du får skrevet lidt mere i det nye år.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *