Nicklas er også blevet udstyret med hue og halsedisse. Magen til marcus’ bortset fra farverne. Så nu kan vinteren bare komme an her i huset – alt er klar bortset fra min vinterstøvler som jeg har kigget efter de sidste 1½ år, men mon ikke det bliver i år.

nicklasvinter2.jpg

Nicklasvinter.jpg

Fakta:

Mønster: Huen er den før brugte HARLEQUIN CAP fra Elann.com – kan findes her. Halsedissen er fra hovedet som Marcus, men på denne har jeg taget 2*6 masker ud hver anden omgang, på Marcus´er der taget 1*6 masker ud på hver anden pind. Denne er blevet mere sekskantet end Marcus som er mere rund.

Garn:  Bebe fra Lang Yarns

Forbrug: 75 g af den mørkblå og 100 gram af den melerede.

Størrelse: 1 år

Hot or Not: I vinterkulden kan det kun være hot. Men lad os nu se hvad Nicklas siger.

Og tilsidst lige et billede af drengene i nattøj, mens de prøver hue og halsdisse.

vintersammen.jpg

  

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *