DSC_7616

Vi har tilbragt det meste af uge 8 i Hvide Sande, der kom et tilbud ind i mailboksen for længe siden, som vi ikke kunne sige nej til. Vi har været på Nordsø Camping siden i mandags – og til drengenes store begejstring var der indendøres badeland, som er blevet besøgt hver dag.

Vi fik os da også set os lidt omkring – men desværre var der så pivkoldt, at det primært blev inde fra bilen af. Vinden har været så kold det ikke var nogle fornøjelse at bevæge sig uden for.

DSC_7622

Dagene er brugt på badning, afslapning, en morfar til den ældre generation, spil – både den gode gammeldaws, men sandlig også i den moderne form til drengene stor fornøjelse, god mad – i sær taget i betragtning af den ca. 1 meter bordplade der er i en hytte – alt sammen fortaget side om side.

DSC_7698Det har været en kanon uge og lige nu skal weekenden stornydes inden hverdagen kalder igen.

God weekend

 

Follow on Bloglovin

Comments are closed.