Jeg nynner for mig selv – drenge kom hjem med et par musik ønsker de gerne vil høre og på vejen rundt på youtube rendte vi over Livtræets Krone, en sang som ofte bliver brugt i spejdersammenhænge her i byen, men også en sang, som jeg er kommet til at holde af.

Af Erik Lindebjerg

Der er så meget, der kan trykke
gøre dagen trist og grå
Se de folk der uden lykke
bare går og går i stå
Lad dem lege i livstræets krone
Lad dem føle, at livet er stort
lad dem skue de blå horisonter
og himmelhvælvingens port.

Der er så meget uden varme
uden ånd og uden liv
folk bliver fattige or arme
tænker kun på tidsfordriv.
Lad dem lege…

Der er så mange uden venner
uden kærlighed og kys
folk som ingen andre kender
hvor mon de skal finde lys?
Lad dem lege…

Der er så hård en kamp om magten
alle kæmper for sig selv
Er der ingen der har sagt dem
at de slår sig selv ihjel?
Lad dem lege…

 

You might also enjoy:

2 Comments

  1. Det er også en fantastisk smuk sang. Den har været “mantraet” i min datters klasse fra 4. til 6. klasse – hun går nu i 8. og er kommet i nye klassesammenhænge, men hver gang jeg hører eller ser texten, tænker jeg på den gode tid og det gode sammenhold de havde i den klasse.
    Tak fordi du mindede mig om den….. 🙂

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *