DSC_7755

Det gode vejr i går skulle anvendes til en køre- og gåtur. Efter hårde forhandlinger med drengene blev vi enige om at der skulle en is til undervejs for at lokke dem med. Det er desværre ikke deres favorit med sådan en køretur ud i det blå.

Vi kørte til Hadsund, sænkede vi farten og drejede til venstre, ned forbi Kongsdal havn, Dania og ikke mindst Mariager. Det er en smuk tur ned langs fjorden. Vi gjorde holdt nogle gange undervejs og stak næsen ud, for selv om solen skinnede og himlen var blå, var der stadigvæk koldt.

DSC_7758

Kongsdal havn havde vi forberedt et lidt længere udendørs ophold, de har en ganske udemærket legeplads, hvor ungerne godt kan bruge lidt tid, men den var endnu pakket ned for vinteren. De få både der lå i vandet har tydeligvis ligget der hele vinteren og man kunne ikke se foråret jf. kalenderen er kommet.

DSC_7761

DSC_7762

DSC_7767

Vi taler af erfaring når vi ved isene i Mariager – lige ned i grillbaren på havnen smager godt – dog frygtede vi at de måske ikke havde fået gammeldags endnu, men heldige var vi. Årets første is blev indtaget med velbehag.

DSC_7774

Farten blev hævet og vi forsatte ned igennem Hobro for vi havde en plan om at skulle runde Bramslev bakke på vejen, hvor vi var ude at spadsere en tur. Jeg skal hilse fra Kondien og sige det er godt der snart bliver cykelvejr igen, for den var da godt nok taget på vinterophold.

DSC_7833

DSC_7860

Fra Bramslev Bakker tog vi bagvejen til det sidste stop på vejen var smukke Stinesminde, jeg elsker den plet på jorden og drømmer om at slå mig ned der en gang når hverdagen ikke kalder længere.

Det er som om uret stopper med at gå når vi lander i Stinesminde og vi nyder bare nuet og et øjebliks ro.

DSC_7869

DSC_7876

DSC_7884

Efter Stinesminde blev der handlet til en gang let aftensmad og så blev næsen ellers vendt hjemefter, godt trætte af den friske luft.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *