ja julestemingen er ved at indfinde sig her i huset. gaverne er købt, og jeg mangler at pakke nogle stykker ind. Maden er også ved at være færdig indkøbt, jeg mangler dog lige nogle småting men dem ordner vi i morgen. Jeg har fri i dag og ungerne og jeg skal forbi nicklas’ dagpleje og ønske god jul med en lile ting

liselotte1.gif

Dernæst skal vi en tur forbi Flemming og bytte bil, da han har min med for at vaske den og vi skal også et smut forbi mit og ønske god jul. Ellers må vi se hvad vi finder på…

Herunder kan årets julekort ses, det er altid møgsvært at tage et billede hvor de begge er gode, men jeg synes faktisk det lykkes meget godt i år. Bedøm selv:

julekort.jpg

  

Men i tilfælde af at vejen ikke falder forbi bloggen må i alle have en god jul

godjul.gif

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *