Billeder,  Ferie

3 ugers pragtfuld ferie

Årets sommerferie bragte os syd på – knap var ferien startet inden vi forlod hjemmet med 3 1/2 uges ferie forude med langt hovedparten med huset på ryggen. Campingvognen har igennem mange år været en del af sommerferien og især i år og sidste år har vi nydt den frihed det giver.

Første stop var det traditionelle møde med bedstefar og bedstemor, det er 9 år i går vi ligger nogle dage sammen – denne gang ved Kruså og dermed også det bedste udgangspunkt at vende næsen yderlig syd på.

Første stop på vejen var nogle dage i Harzen, nærmere bestemt ved Goslar – vi har begge besøgt byen som børn og siden det var en passende køretur besluttede vi os for til at tilbringe et par dage.DSC_9273 DSC_9279

DSC_9319

 

Vi havde 3 overnatninger i Goslar – den første dag blev brugt i byen med at se på byen, shopping og hygge. Der er noget over hyggeligt over ældre tyske byer.

DSC_9320 DSC_9324 DSC_9336 DSC_9343

Campingpladsen som vi var endt på var særdeles dansk – der var ganske få af andre nationaliteter end dansk og Camping mutter kunne endda en anelse dansk – knap så charmerende, men det var kun for nogle dage.

Dag 2 ville vi på Bloksbjerg – desværre endte vi med et par køresyge drenge på vej op ad bjerget, så vi kom ikke en tur med svævebanen, men køreturen var flot og drengene var meget fascineret over højderne.

DSC_9350

Vi elsker campinglivet og den frihed det giver os, undervejs lever vi simpelt men godt. Hovedparten af vores mad bliver lavet på grill under åben himmel – i år havde vi dog valgt en lidt mindre løsning i form af en Weber Q100 – de sidste år har vores Q300 være fast indhold i bagagerummet, men den lille er lettere at tumle rundt med.

Ungerne har et efterhånden lille udvalg med af legetøj og leg med biler under åbent himmel er slet ikke så tosset.

DSC_9353

 

Goslar var kun et stop på vejen – vores hovedmål i år var Mosel, så efter et par skønne dage i Harzen skyndte vi os videre syd på.

Follow on Bloglovin