Strikkerier

Barselsgave

Lige om lidt kommer en lille pige til verden – når jeg skriver lidt om lidt mener jeg det – min svigerinde er allerede gået over tid, og selv om det tilsyneladende er en stædig lille pige, så må det ske i løbet af nogle dage efterhånden.

Der skal naturligvis lidt babystrik til i den anledning.Det er blevet til en lille trøje, som sikkert bliver et hit i barnevognen hen over efteråret. Trøjen er er endnu en gang fra min gamlestrikkebog, jeg synes den er så anvendelig og lækker, at det helt sikkert ikke er sidste gang den bliver lavet.

DSC_0300

 

Fakta:

Mønster: Strikket trøje med hætte

Pind:  3 og 3½ mm.

Garn: Strømpegarn

Forbrug: ca 160 gram

Størrelse: ca. 0-3 måneder – tror jeg

Ændringer: jeg har vist også et par masker mindre på forstykkerne.

Hot or Not: Den model er forsat et hit, og strømpegarnet gør den helt sikkert bliver brugt, da den kan vaskes uden problemer.

DSC_0297

DSC_0302

 

Der er også lave et lille babytæppe, fundet på Ravelry. Leafy Baby Blanket er et skønt mønster både at strikke, men bestemt også at se på.

Fakta:

Mønster: Leafy Baby Blanket

Pind:  4 mm. – tror jeg

Garn: Strømpegarn

Forbrug: ca 150 gram

Størrelse: cirka 70 x 100 cm.

Ændringer: Ingen

Hot or Not: Jeg er vild med det 🙂

Follow on Bloglovin
Kommentarer lukket til Barselsgave