Kategorier
Billeder Familien Ferie

Trier

DSC_9641

 

En af dagene nappede vi den korte tur ind til Trier forholdsvis tidligt på dagen – eftermiddagene var varme og det var helt klar formiddagen der var bedst til at bevæge sig rundt i byerne i.

Trier er en af Tysklands ældste byer og bykernen, som er bygget af romerne, består af mange chamerende bygninger.

Vi brugte længst tid i Kaiserthermen, hvor drengene have stor fornøjelse af at rende i gangene under jorden og lege. Der skal ikke meget fantasi til for at finde på en leg her.

DSC_9642

DSC_9655

DSC_9663

 

DSC_9667Der var flot med alle de murede buer på kryds og tværs og det er svært at være i tvivl om det har været et storslået byggeri for mange år siden.

DSC_9673

 

Efter Kaiserthermen gik vi en tur i byen og så på bygninger, mennesker og butikker, men varmen begyndte at sætte sit præg og tålmodigheden for den yndere del forsvandt efterhånden.

Dog var vi inde i en kirke og hvilket kirkerum der var. Det var stor – virkelig stort og ikke mindst flot. Da vi kom ud fandt vi så ud af det var den mindste af 2 kirker vi havde været i.

DSC_9686

DSC_9688DSC_9691

DSC_9696Trier er helt bestemt et besøg værd, der er nok at gå på opdagelse i.

 

 

Follow on Bloglovin

Af Janne

41 år, gift og 2 aktive drenge på 14 og 16. Strikker, bager og meget andet, elsker at samle folk omkring mig og er god til at finde overspringhandlinger. Ivrig fotograf med varierende resultat, elsker mit job - til tider nok lidt for meget.

Lukket for kommentarer.