godtnytaar.gif

Så gik endnu et år. Tiden forsvinder mellem min fingere og jeg når ikke ikke halvdelen af hvad jeg gerne ville. Nå men istedet har jeg 2 pragtfulde unger… for det meste altså. Man kan godt mærke at de er ved at være store, det meste af tiden leger de godt sammen, men ind i mellem mener den store at han skal bestemme alting og det er den lille ikke enige om!

Men ellers ser jeg frem til et år, som måske er lidt mere stille og roligt i år, manden har skiftet arbejde 2 gange i 2006 og hvergang giver det lidt rod i hverdagen. Jeg har skiftet arbejde, men det har betydet fast arbejdstid i stedet for at det varierer hen over ugen. Men nu har vi begge gode jobs og det må gerne forsætte således.

I løbet af 2007 kommer der også til at ske noget for ungernes vedkomne, Nicklas skal i børnehave i november og sidst på året skal vil tage beslutningen om marcus skal starte i skole sommeren 2008. Vi har altid haft den holdning at han skal vente et år, da han er fra den 27 december, men han er allerede nu begyndt at interessere sig for bogstaver og kan sagtens sidde stille og koncentere sig om forskellige ting, men nu må vi se.

På hjemmefronten skal vi se om vi kan få lavet de sidste afslutninger fra da vi byggede om/til for nogle år siden, der mangler stadig en liste her og der, samt vores baggang forsat ikke er færdig, men mon ikke 2007 vil være et godt år for det.

For mit personlige vedkomne, vil det nok være godt med et vægttab, jeg har en plan om at begynde at løbe, da det kan gøres om aften når ungerne sover og så vil jeg prøve at tænke over mine kostvaner. Jeg dur ikke til en fast kur, da jeg ved med mig selv at den ville holde i to dage.

Nå det var vist nok for denne gang, måske ser vi på om et år hvordan det så er gået.

Kan i alle have et godt nytår!

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *