Skip to content

Tiden Flyver…..

Det er ved at være et stykke tiden siden sidst, men tiden flyver afsted og jeg synes ikke at jeg når noget som helst.

Det er faktisk ved at gå op for mig at min barselsorlov med Nicklas udløber den 26 september og det er faktisk lige om lidt. Jeg kan ikke helt forstå datoen i kalenderen for sommeren er jo først lige kommet.

Borset fra det, startede jeg jo på en trøje til Marcus. Det går forholdsvis stærkt, da den er strikket på pind 4, men det er nok ikke den er trækker mest, da det meste jo er glatstrik. Men jeg er da næsten færdig med ryggen og har da kun siddet med den et par aftner.

Trøje til Marcus
Marcus trøje.

Noget der trækker meget mere er hvad der er på strømpepindene i øjeblikket – Love knot – et absolut spændene mønster at strikke. Det som ser ud som snoninger er rent faktisk kun ud og indtagninger.

Webstrikkernes

Nærbillede
Jeg har strikket dem i Brugsens strømpegarn. Jeg har ikke prøvet at veje dem, men jeg har fornemmelsen af at de er tunge iforhold til mange andre mønstre.

Follow on Bloglovin