Skip to content

Et væld af hjerter

Jeg har 2 søde Niecer, som i disse dage fylder år. Efter mange år som drengemor, biler, blåt og hvad der ellers hører til stornyder jeg at få lov at købe gaver til pigerne. Jeg er er farlig at slippe løs i både legetøjs og tøjforretninger når der skal købes gaver til tøserne.

Den ældste skulle begaves med en dukkevogn – sådan en rigtig en, som ligner en rigtig barnevogn, og efter lidt søgen stod det klart at Brios var det eneste der duede. Ud over barnevognen skulle der et lille tæppe til.

IMG_0058

IMG_0056Jeg har brugt ca. 100 gram bomuldsgarn, ca. 25 gram Lilla og 75 gram hvidt og måler noget i retningen af 40 x 50 cm- passende til en dukkevogn. Dukkevognen er lilla, hvorfor hjerterne naturligvis skulle være matchene.

IMG_0060

 

Der er taget udgangspunkt i denne DIY fra Buster Mors Verden. Jeg tror jeg startede med 104 løbemasker.

Fakta:

Mønster: DYI fra Buster Mors verden

Nål:  2½ mm.

Garn: Bomuldsgarn

Forbrug: ca. 2 nøgler alt i alt

Størrelse: Godt 40 x 50 cm.

 

Follow on Bloglovin