Sokkeskuffen

Jeg måtte for nyligt smide mine første perfekte sokker ud efter ca. 4 år, hvor de i sær i vinterhalvåret er brugt jævnligt. De har været blandet favoritterne i skuffen og er blevet klonet mange gange- faktisk er dette par nummer 9 til mig selv. Hertil kommer lidt til gaver, blandt andet til svogeren, som jo næsten var døden nær for nogle måneder siden.

DSC_2081

DSC_2084

Det er ikke alle par, som er nået til bloggen, men alle 8 par i skuffen er elsket og bliver brugt.

Fakta:

Mønster: Mit eget, som er udviklet over tid.

Pind: 3 mm

Garn: Brugsens strømpegarn,

Forbrug: ca 96 gram – jeg løb tør for garn, så det yderste af tåen blev lysegrå – gad vide om skafterne er blevet et par omgange længere end normalt?

Størrelse: 39

Ændringer: 

Hot or Not: Siger vist sig selv 😀

 

Follow on Bloglovin

Forfatter: Janne

37 år, gift og 2 aktive drenge på 10 og 12. Strikker, bager og meget andet, elsker at samle folk omkring mig og er god til at finde overspringhandlinger. Ivrig fotograf med varierende resultat, elsker mit job - til tider nok lidt for meget.