Strømper,  Strikkerier

Sokkeskuffen

Jeg måtte for nyligt smide mine første perfekte sokker ud efter ca. 4 år, hvor de i sær i vinterhalvåret er brugt jævnligt. De har været blandet favoritterne i skuffen og er blevet klonet mange gange- faktisk er dette par nummer 9 til mig selv. Hertil kommer lidt til gaver, blandt andet til svogeren, som jo næsten var døden nær for nogle måneder siden.

DSC_2081

DSC_2084

Det er ikke alle par, som er nået til bloggen, men alle 8 par i skuffen er elsket og bliver brugt.

Fakta:

Mønster: Mit eget, som er udviklet over tid.

Pind: 3 mm

Garn: Brugsens strømpegarn,

Forbrug: ca 96 gram – jeg løb tør for garn, så det yderste af tåen blev lysegrå – gad vide om skafterne er blevet et par omgange længere end normalt?

Størrelse: 39

Ændringer: 

Hot or Not: Siger vist sig selv 😀

 

Follow on Bloglovin
Kommentarer lukket til Sokkeskuffen