Bloggen,  Familien

Hallooooo

2015 forsvandt vist mellem fingerne på mig!

Jeg har arbejdet – alt for meget – men  jeg er omvendt også blevet meget bedre til at holde fri når jeg har fri. Sommeren gik ved Vesterhavet og vi fik en ny beboer i form af ham her:

askur1

Må jeg præsentere Askur – en islandsk fårehund, som flyttede ind i familien lige op til sommerferien. Da først han var flyttet ind gik det nok op for hvor meget vi havde savnet at have hund i familien.

askur

Askur er lige som en hvalp på 8 måneder skal være – nuttet, legesyg, ballademager og hvad ellers sådan en bandit kan få tillægsord og taget i betragtning han er lige midt i bøllealderen, så er vi nu ikke rendt ind i det store problemer.

Vi fik ham lige som vi startede på sommerferien og de første 4 uger befandt vi os på camping – det kan kun anbefales – han blev introduceret til mennesker i hobetal, børn, som så gerne vil klappe ham, hunde i alle størrelser og alder, lyde og jeg kan blive ved. Jeg tror det har gjort ham til en robust hund, som tager alt med ophøjet ro.

Follow on Bloglovin
Kommentarer lukket til Hallooooo