Siden jeg begyndte træningen mod at blive en stabil hækler er der sket meget – jeg synes rent faktisk jeg efterhånden hækler jævnt og pænt, kan de fleste masker og ikke mindst forholdsvis hurtigt. Det er hoppet flere ting af nålen det sidste års tid, men sidst er det blevet til en burger til niecen.   

Opskriften er fra garnstudio og er vidt fulgt til punkt og prikke. Garnet er forskellige rester. Den blev taget vel i mod og inden hun skulle hjem igen var den blevet samlet i mange forskellige varianter. 

Fakta:
Mønster: Fra garnstudio  – Google kan hjælpe dig på vej
Nål: 3 1/2
Garn: forskellige bomuldsrester
Forbrug: ?
Størrelse: meget naturlig 😄
Ændringer: 
Hot or Not: den er sjov og jeg er sikker på den bliver brugt i køkkenet.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.